Fiscaal strafrechtadvocaat

Bij een vermoeden van belastingfraude kunt u strafrechtelijk worden vervolgd, waarbij naar alle waarschijnlijkheid de FIOD betrokken is. Als gevolg hiervan kunt u een boete, een strafbeschikking of zelfs een gevangenisstraf krijgen. Het is belangrijk om te weten dat zelfs als u slechts een strafbeschikking opgelegd krijgt, er een aantekening van uw justitiële documentatie gemaakt wordt. Met andere woorden: u heeft dan een strafblad. Dit wilt u voorkomen.

Het is daarom in dergelijke gevallen van het grootste belang direct een fiscaal strafrechtadvocaat in te schakelen. De gevolgen kunnen immers vergaand zijn. Met hulp van een fiscaal strafrechtadvocaat beperkt u de risico's. Mike Grippeling staat u vanaf de eerste fase van de vervolging reeds bij. Wanneer het tot een zitting komt, staan wij aan uw zijde.

Belastingwetgeving is zeer ingewikkeld en een onjuiste belastingaangifte kan bedoeld of onbedoeld grote consequenties hebben. Het is daarom goed mogelijk dat u te maken krijgt met fiscaal boeterecht tijdens een controle van de Belastingdienst.

De aard en hoogte van de boete hangen dan af van alle feiten en omstandigheden. In (zeer) ernstige gevallen wordt het zelfs een strafrechtelijke zaak en kunt u een hoge boete verwachten.

Wij kunnen bezwaar aantekenen tegen de boete en u hierna eventueel bijstaan in de hierop volgende beroeps- en hoger beroepszaak. Bij deze ingewikkelde zaken rondom fiscaal boeterecht is de hulp van een gespecialiseerde fiscaal strafrechtadvocaat immers onontbeerlijk. Wij opereren op de scheidslijn van het fiscale en het strafrecht.

Mike Grippeling is fiscaal strafrechtadvocaat en staat u bij gedurende alle fasen van dit proces.

 

Fiscaal juridische advisering

Mike Grippeling adviseert u op fiscaal en juridisch gebied. De dienstverlening is persoonlijk, direct en adequaat. Hierbij hecht Mike waarde aan een proactieve en praktische aanpak die bijdraagt aan het zakelijk succes van zijn cliënten. Zijn kennis en jarenlange ervaring werken daarbij in uw voordeel. Als cliënt van deSingel Advocaten & Fiscalisten kunt u vertrouwen op kwalitatief hoogwaardige advisering. Wij staan garant voor op maat gemaakte en doelgerichte oplossingen. Uw uitdagingen en doelstellingen staan hierbij voor ons centraal.

Mike Grippeling adviseert en procedeert over fiscale structurering voor ondernemingen en DGA’s, internationale tax planning, tax due diligence, overnames en financiering alsmede jaarlijkse aangiftes. En natuurlijk geeft hij fiscaal advies aan bedrijven over day-to-day business en strategische beslissingen.

 

 

Dienstverlening deSingel Advocaten & Fiscalisten

Voor onze dienstverlening, klik hier